DAN OBRNUTIH ULOGA- OGLAS

Dragi učenici!
21. 3. 2023. organiziramo Dan obrnutih uloga. Pozivamo vas da se prijavite na natječaj za nenastavna radna mjesta (objavljen na školskom webu i oglasnim pločama Škole te na Microsoft Teamsu), a sa svojim predmetnim profesorima/cama dogovorite se za radno mjesto nastavnika i nastavnu jedinicu koju ćete pripremiti i održati u svome razredu.
Ukoliko udovoljite uvjetima, bit ćete primljeni na to radno mjesto na jedan dan i imat ćete priliku voditi školu kao ravnatelj/ravnateljica, razgovarati s roditeljima i učenicima kao pedagog/pedagoginja, biti knjižničar/ka, voditelj/ica smjene, domar škole, spremač/ica ili predavati svoj omiljeni predmet na pravom nastavnom satu…

Sva radna mjesta su na određeno vrijeme tijekom Dana obrnutih uloga  – 21. ožujka 2023.

Natječaj se raspisuje temeljem Godišnjeg plana i programa rada škole i Školskog kurikuluma u šk. god. 2022./2023.

Natječaj je objavljen na mrežnoj stranici Škole i otvoren je do 13. ožujka 2023. do 14 sati.

Životopis i molbe s obrazloženjem motiviranosti poslati isključivo na službeni mail Škole: ured@ss-upravnaskolazagreb-zg.skole.hr  i marijaprkut@gmail.com s obveznim predmetom poruke- Dan obrnutih uloga- molba za radno mjesto (navesti radno mjesto).

Obavijest o rezultatima natječaja objavit ćemo u roku od 7 dana na oglasnim pločama Škole i na školskoj mrežnoj stranici.

Nakon objave izabranih kandidata, kandidati imaju obavezu odmah se javiti osobi za čije radno mjesto su izabrani radi uvođenja u rad.

Ravnateljica