ISTRAŽIVANJE O POVEZANOSTI KORIŠTENJA INSTAGRAMA I ZADOVOLJSTVA IZGLEDOM

  • Kategorija objave:-- Naslovnica

U našoj se školi  provodi istraživanje u sklopu izrade doktorskog rada na temu „Povezanost korištenja Instagrama i zadovoljstva izgledom kod adolescenata: provjera metodom uzorkovanja iskustva“ doktorandice Ane Žulec Ivanković.

Istraživanje za cilj ima utvrditi kojem sadržaju srednjoškolci pristupaju na Instagramu te na koji način taj sadržaj djeluje na njihovo
svakodnevno funkcioniranje. U istraživanju sudjeluju učenici srednjih škola na području Republike Hrvatske, a istraživanje se provodi pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Tamare Martinac Dorčić i izv. prof. dr. sc. Marine Merkaš. 
U istraživanju mogu sudjelovati srednjoškolci koji posjeduju vlastiti pametni telefon te vlastiti profil na Instagramu. Srednjoškolci koji se odluče sudjelovati u istraživanju na svoj će pametni telefon trebati instalirati besplatnu istraživačku aplikaciju ExpiWell putem koje će ispunjavati upitnike. Poziv za instalaciju aplikacije, kao i šifru s kojom će ući u aplikaciju i pod kojom će se njihovi podaci čuvati, dobit će na svoje e-mail adrese.

Potraži kod na oglasnoj ploči škole i postani dio istraživanja!