UPRAVNA ŠKOLA ZAGREB, OSTAVI TRAG!!!

  • Kategorija objave:-- Naslovnica

Prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj „72 sata bez kompromisa“ su otvorene!!! Najveći volonterski projekt u Hrvatskoj, “72 sata bez kompromisa” se održava 10. godinu zaredom pod sloganom “Ostavi trag”. Ove će se godine volonterske akcije održati od 12. do 15. listopada u 19 hrvatskih gradova i općina.

Projekt se odvija u više gradova i općina kako bi se radosne boje prelile na što veće područje Lijepe Naše, a cilj mu je dati mladima priliku da na kraće staze iskuse volontiranje. Uz to, projekt je idealna prilika za upoznavanje novih i zanimljivih ljudi.

Postoji li interes i u tebi? Možda postoji ona „ne da mi se“ ili „drugi put“ kočnica, ali neka nam te kočnice ne budu mjerilo. Iskoristimo ih za dobro – znak na spremnost i izlaz iz svoje zone ugodnosti kako bi rasli.

Mladi, od 15 do 35 godina, mogu se prijaviti samostalno ili u grupi od 3 do 5 osoba, a prijave su moguće na https://prijava.72h.hr/72sata/prijava_volontera

Budi promjena u društvu, sudjeluj beskompromisno i prijavi se na projekt! I naravno, ostavi trag!

Volontiranjem dajemo sebe drugima na bezuvjetan način i to u našoj slobodi, a znamo da se za dobro možemo opredijeliti samo našom slobodnom voljom. Isto tako, dobro se dobrim vraća. Prepustimo se tako u slobodi drugima dok iščekujemo raznolikosti i šarenila volonterskih akcija koje nam i ove godine sprema projekt 72 sata bez kompromisa.

Naša škola je također uključena u ovaj projekt, a projekt vodi profesorica Matilda Budimir.

Više o ovom projektu možete saznati na web stranici https://www.skac.hr/novosti/otvorene-prijave-za-72-sata-bez-kompromisa/ ili instagramu 72sata