WorldSkills Croatia 2022.

  • Kategorija objave:Natjecanja

Državno natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022. održava se od 10.-12. svibnja 2022. To je najveći događaj u obrazovanju u RH i najveće natjecanje u vještinama u ovom dijelu Europe. Upravna škola Zagreb je škola domaćin za disciplinu Tajničko poslovanje.

Posjetite nas na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8.

Natjecanje se održava u paviljonu 8.

Naš učenik Daniel Radojčević 4.c – mentor Dean Sarapa predstavlja Upravnu školu Zagreb.

Prvi dan natjecanja

Natjecatelji se upoznaju s radnim okruženjem. Nastavnici pripremaju radna mjesta za početak natjecanja. U organizaciji i pripremi discipline Tajničko poslovanje sudjeluju i naši nastavnici: Nikolina Vicković Žubi, Olja Jerosimić, Matilda Budimir i Mario Marković te školska pedagoginja Marija Hazdovac i ravnateljica Suzana Hitrec. U prosudbenom povjerenstvu sudjeluju naše nastavnice Ondina Mesar i Andrea Wawrzynek.

Drugi dan natjecanja

Natjecatelji su sudjelovali u aktivnostima vezanim uz korištenje MS Office paketa, napisali poziv za sastanak, sudjelovali su na sastanku i predstavili proizvode za naručivanje materijala, napisali su zapisnik sa sastanka i izradili narudžbu.

Povjerenstva s ravnateljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Milom Živčićem
Veliki interes posjetitelja za isprobavanje vještine tipkanja.
U sklopu natjecanja u disciplini Tajničko poslovanje natjecatelji su sudjelovali u simulaciji poslovnog sastanka.

Treći dan natjecanja

Počeo je treći dan natjecanja.

Članovi organizacijskog povjerenstva: Mario Marković, Suzana Hitrec, Matilda Budimir, Marija Hazdovac, Nikolina Vicković Žubi i Olja Jerosimić s natjecateljem Upravne škole Zagreb, Danielom Radojčevićem.

Intervju s pobjednicom.
Intervju s natjecateljem Upravne škole Zagreb
Intervju s natjecateljem Ekonomske škole Požega.
Intervju s natjecateljem iz Osijeka.
Predstavljanje ostalih natjecatelja nakon proglašenja.

Natjecanja na WorldSkills Croatia uspješno su završena. Pobjednica discipline Tajničko poslovanje je Nikolina Hižek iz Varaždina, a naš Daniel Radojčević zauzeo je 4. mjesto. Prosudbeno i Organizacijsko povjerenstvo čestitaju pobjednici i pohvaljuju sve natjecatelje.