Poziv za uključivanje u ciklus individualnog psihosocijalnog savjetovanja za djecu, mlade i roditelje

  • Kategorija objave:-- Naslovnica

POZIV

na uključivanje u jesenski ciklus individualnog psihosocijalnog savjetovanja

za djecu, mlade i roditelje

u sklopu projekta „PUT“

U suradnji s partnerskim organizacijama Udruga za promicanje zdravog života i poboljšanje kvalitete življenja “Luč” i Udruženje “Djeca prva”, Udruga roditelja Korak po korak Vas poziva na individualno psihosocijalno savjetovanje u sklopu projekta sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda pod nazivom „PUT – PSIHOSOCIJALNA PODRŠKA U TUGOVANJU ZA DJECU I OBITELJI“.

Individualno psihosocijalno savjetovanje namijenjeno je djeci i mladima koji su doživjeli prerani gubitak (smrt) roditelja, kao i njihovim roditeljima koji su izgubili bračnog / vanbračnog partnera, sa svrhom osnaživanja i socijalnog uključivanja kroz podršku u lokalnoj zajednici.

Savjetovanja se održavaju u savjetovalištu Udruge roditelja Korak po korak, na adresi Ulica kralja Zvonimira 21 u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije i kako bi dogovorili vlastito vrijeme individualnog savjetovanja, sve zainteresirane pozivamo da se jave:

  • voditeljici programa podrške PUT – Mirjana Bijelić, na email adresu mirjanabo@msn.com ili na broj mobitela: 099 4414 956
  • u Udrugu roditelja Korak po korak na email: info@urkpk.org .