Poziv na obrazovne sajmove u organizaciji IRO-a

  • Kategorija objave:-- Naslovnica

Poštovani,

ovim putem bismo Vas željeli obavijestiti o nadolazećim, jesenskim sajmovima u organizaciji IRO-a te bismo Vas molili da učenike svoje škole obavijestite o njihovu održavanju.

Prvi sajam na rasporedu je virtualni EducationUSA sajam visokog obrazovanja, koji će se održati sljedeći tjedan, točnije u utorak, 21. rujna, i na kojem će se predstaviti preko 35 izlagača iz SAD-a. Riječ je o jedinstvenom događanju u Hrvatskoj namijenjenome svima koji žele dobiti više informacija o studiranju u SAD-u – prvenstveno studentima i učenicima, ali i roditeljima i nastavnicima. Svi posjetitelji ovog događanja imat će priliku razgovarati s predstavnicima američkih sveučilišta i koledža na njihovim virtualnim štandovima te na taj način iz prve ruke doznati korisne informacije o studiranju na pojedinim institucijama. Na sajmu mogu sudjelovati čitavi razredi (virtualni štandovi izlagača funkcioniraju kao Zoom sastanci) ili učenici i nastavnici pojedinačno. Sudjelovanje je besplatno, a potrebna je prijava preko sljedeće poveznice: bit.ly/SEESTUDENTFAIR2021.

Sajam visokog obrazovanja i stipendija, poznatiji pod nazivom SAS, drugi je ovogodišnji virtualni sajam koji organizira IRO, a na rasporedu je u srijedu, 13. listopada. Na njemu će se predstaviti preko 40 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a očekuje nas i bogat popratni program, koji ćemo uskoro objaviti. Sudjelovanje je moguće pojedinačno jer će posjetitelji komunicirati s izlagačima uglavnom preko chata. Svi zainteresirani mogu besplatno sudjelovati na sajmu uz prethodnu prijavu preko sljedeće poveznice: https://bit.ly/3v04GsP.

U privitku Vam šaljemo vizual s dodatnim informacijama o navedenim događanjima, kao i pojedinačne vizuale za oba sajma koje možete iskoristiti na društvenim mrežama ili web-stranici škole.

Ako su Vam potrebne dodatne informacije, slobodno kontaktirajte voditeljicu obrazovnog savjetovanja, gđu Anu Uglešić na auglesic@iro.hr ili na telefon (01) 4817 195.